Friday, January 30, 2009

melalak pasal....

bebe menangis...melalak...tendang-tendang kaki...guling-guling kat lantai...baling-baling botol susu,botol air...
pasal

img_0258

bantal busuk tertinggal!!!

saya bukan sekadar bantal ok!
dsc02928

next baby tak nak ajar pakai bantal busuk lagi...huhuhuhu...sengsara oooo....pergi mana-mana pun kena bawa itu bantal busuk...tapi lucky...bebe ada banyak biji bantal busuk...

9 comments:

  1. zulfan ada selimut busuk... tapi dia tak spesific kan satu selimut sahaja... kalo takde, kasi selimut laen pun takpe!

    ReplyDelete
  2. oitt mimie...

    ah poon nie cam perli kita berdua jer... huh....
    terasa nie, sape makan cili dia la yang rasa pedas..

    mimie with monmon busuk
    meimei with bantal busuk
    bebe with bantal busuk

    welcome to the club bebe :P

    ReplyDelete
  3. cik mya lak ada mama bucuk kekeke

    ReplyDelete
  4. alololoooo asha..mau pnjam ghazi nye bntl busuk tak? ghazi ade 3 bijik bntl busuk yg sma..kdg² die pon konfius ehehe

    p/s: oli, saya dah ade umah baru..jemputlah dtg ye ehehe

    ReplyDelete
  5. ooowhhhh
    ini adalah haru biru

    itu sbb saya x mau ajar anak ada bantal busyuk

    kalau tertinggal or lupe bawak nanti
    susah ooo

    ReplyDelete
  6. Errr...
    saya pun ada bantal busuk gaks woo..
    siap dgn pakej lagi bantal busuk+selimut busuk..

    ReplyDelete
  7. susah ooo kalau ada bantal mucuk. tp kalau ada byk tkpe

    lily lak nk tuala kecik je utk pegang masa tidur.

    ReplyDelete
  8. bebe ngan bantal bucuk...
    batrice lark ngan puting bucuk
    kalu ilang @ tertinggal lagi haru lorr..
    he he he

    beria2 sungguh lah bebe nangis......
    nasib byk bantal bucuk bebe
    kalu dia mintak satu jer bantal bucuk tu
    lagi ler mummy haru biru ok

    ReplyDelete
  9. wahhh asha sama geng dgn sofia lah nihhh... :)
    yg beza nyer sofia ada 1 je best kalau ada byk bantal bucuk cam asha
    kalau hilang boleh ganti... kalau sofia nyer hilang lagik mau pengsan mummy sofia nak pujuk dia lagik hehehe...

    ReplyDelete