Wednesday, January 21, 2009

Shhhhhhh

shhhh
Please Please laaa
S.T.O.P bla bla bla and bla....

>Bawa jumpa aje...
>Bagi tau aje...
>Sampai bila nak sembuyi...
>orang tua tu tak akan marah lama-lama punya...

Repeat again n again n again n again...

apa yang mampu saya buat...SENYUM...DIAM...
dont_speak_by_pizzadreams

Bukan nak blame siapa-siapa...saya tau niat mereka baik...

saya tau memang salah saya

Apa yang u all tau di sebalik sengeh sengeh saya setiap kali u all ulangi ayat-ayat di atas?

saya tidak berani pandang mata mother i, saya rasa kesal dengan setiap perkataan yang saya cakap dengan mother i even hanya berbual kosong, saya tidak berani balik rumah, saya tidak berani makan makanan yang mother i masak, saya rasa saya begitu keji dan hina di depan mother i

siapa kata saya tidak kesian dengan bebe dan hubby? last year saya menangis dalam kereta kerana tidak boleh bawa bebe bersama-sama...saya mummy yang paling jahat dalam dunia ni...saya isteri yang paling teruk...selalu tinggalkan anak dan suami...sorang-sorang balik rumah mak...

bila air mata mengalir, kepala mula rasa sakit, sakit sangat-sangat sampai nak bernafas pun susah...

mungkin ini adalah punishment ke atas saya...punishment boleh meringankan bebanan saya...

very very tired...

P/S : sila hilang ingatan lepas baca post ni...tak payah nak nasihat saya, tak payah simpati kat saya, tak payah nak marah-marah kat saya! bukan mulut saya yang out of service, otak saya pun dah out of service.Itu DOSA saya n saya pasti akan terima hukumannya!!

No comments:

Post a Comment