Wednesday, February 11, 2009

BabyIbu Giveaway: Win Gin & Jacqie Baby Bag

Di dunia ni, siapa yang tak mau free gift, FOC, hadiah percuma...sila angkat kaki!!!
Disebabkan saya SUKA free gift, saya angkat jari!! Angkat tangan pun bukannya Baby Ibu nampak...so terpaksa saya angkat jari pergi kat keyboard office saya dan mula edit gambar dan taip... taip... taip...

Seriously, saya seorang yang sangat kedekut dengan diri sendiri...saya pakai beg yang orang kasi ataupun beg recycle yang dapat percuma....Terutamanya sekarang ni kes ragut banyak berlaku, saya jarang pakai beg...jadi saya pakai beg ni...
paper-bag-copy
'paper' bag untuk tetamu apabila pergi kenduri kawin...hahahaha...ekonomi dan selamat....

beg diaper anak untuk dibawa ke nursery pun saya pakai beg recycle aje...sebab saya yang ambil beg diaper tu, bukannya anak! kalau anak yang ambik sendiri, mungkin tak akan pakai recycle beg! Ternyata saya sangat kedekut dengan diri sendiri!
morganstanley-copy

so, marilah sama-sama bayangkan setiap kali keadaan saya pergi kerja dan balik kerja dengan beg saya...
bag
(tolong imaginekan budak laki dalam gambar tu anak pompuan saya walaupun sememangnya dia boy bukannya girl)
(Tolong juga imagine kan pompuan yang ambil beg yang berekonomi dan selamat tu adalah saya...)

Then, suatu hari melalui blogger-zura saya mendapat tahu kewujudan blog Baby Ibu...Mata terus jadi bling bling apabila nampak tajuk contest 'BabyIbu Giveaway: Win Gin & Jacqie Baby Bag' dan mata saya bertambah kebling-blingan apabila saya ternampak bag ni...
lunababy-600_medium
Luna Baby Bag dari gin & Jacqie
...salah satu sebab mata saya bling-bling ialah harganya yang cecah 200++...siapa yang tak mau bag free yang berharga 200++ kan?

prizes
kalau boleh memang nak rembat ketiga-tiganya...tapi mustahilkan...

bag1
kalau dah masuk ke website gin&Jacqie, memang susah keluar balik dengan tangan kosong laaa...tapi saya kes yang terkecuali, sebab saya nak menang contest BabyIbu Giveaway: Win Gin & Jacqie Baby Bag...

so, selepas pergelolaan jiwa, saya tetap pilih yang Luna Baby Bag walaupun saya berkenan juga dengan Emily + Emma Baby Bag...

Mesti ada sebab saya pilih Luna Baby Bag...sebab...tengok gambar di bawah...

untitled-1-copy

apa macam? bukan saja saya (tolong imagine pompuan dalam gambar tu saya walaupun sebenarnya dia bukannya saya) yang happy...tengok anak saya (tolong lagi sekali imagine budak pompuan dalam gambar tu anak saya walaupun sebenarnya dia bukannya anak saya) lagi happy

Nak tulis yang hebat-hebat pula tak pandai...ini ajelah yang mampu dikarang...

Kegembiraan saya dan anak saya terletak di tangan BabyIbu lor...(tolonglah kasihan sama saya)...Teringin juga nak bawa beg yang cantik-cantik yang terdapat dalam gin & Jacqie yang BabyIbu buat contest tu! Hope dream come true!

1 comment:

  1. [...] i menang beg ni, contest @ BabyIbu Giveaway: Win Gin & Jacqie Baby Bags… [...]

    ReplyDelete