Thursday, February 12, 2009

Bebe dah banyak A.K.A.L

semalam Zana update batrice demand nak pakai baju cantik-cantik...actually saya pun dok perasan bebe dah banyak songeh pasal baju n kasut dia...mungkin budak-budak yang sebaya bebe dah sampai ke stage banyak akal kot...banyak akal pasal penampilan diri...dah mula mementingkan imej lor...

sabtu lepas, nak bawa bebe ke rumah ami...then saya pun nak pakaikan kasut yang biasa-biasa untuk bebe...bebe tendang-tendang kasut biasa-biasa tu...then dia lari masuk ke dalam stor room keluarkan kasut boot yang agak besar bagi kakinya...

saya cakap elok-elok dengan bebe...kasut tu besar...tak boleh pakai lagi..tapi dia ketegaq nak pakai juga...lantak aahhh...orang tengok dia bukannya tengok saya...

lepas pakai kasut, bebe pergi punggah kat kotak mainan pula...ambik paper bag birthday yang norsham bagi....capai topi chibi maruko di lantai...pastu naik atas kuda....

dsc02953

akhirnya pergi ke rumah ami dengan gaya fesyen ni lor!!!

Pagi ni juga sama, nak bawa baby monkey yang beli di zoo negara ke nursery...baby monkey tu kena gantung di lehernya...tak gantung dia mengamuk...kena pakai topi walaupun cuaca cerah...sebab bebe cakap 'ning' sambil sebelah tangan tutup kepala sebelah tangan pegang baby monkey (ning=raining)....

dsc03000

masuk aje ke dalam lift, orang dalam lift dah ketawakan dia...aiyo...

No comments:

Post a Comment