Wednesday, February 4, 2009

i like her hug hug

bao bao mummy (hug hug mummy)
img_0343

big big hug mummy...peluk kuat-kuat sampai muka mummy jadi penyek...
img_0346

just harap bila bebe dah besar, even tho dah jadi mak orang still peluk me like this...

8 comments:

  1. bebe, auntie pun nak hug dari bebe boleh tak?

    ReplyDelete
  2. dah besar dah budak ni ka... cute plak tuh... suka korek hidung ke? my dotter pun sama siap kesat kat org lagi tau

    ReplyDelete
  3. bila anak2 dah besar nanti sure kita rindu pelukan sebegini.. cik mya pun suka peluk saya cam nie pastu dia nak gigit muka kita huhuhu

    ReplyDelete
  4. oli..rasa bahagiakan bila anak peluk kita....indahnya lah...

    ReplyDelete
  5. Oli, sejak suffiya berenti bf dgn i,
    dia takmoh dah hug kuat2 macam tue dah ...
    sedihh nieza ... dia suka hug papa dia jerkk
    sejak dah besar ni lagik la .. tak suker di-chiummm
    rinduuuu time tu dulu2 .....

    nasib zulaikha ada ... boleh jadik mangsa ke-2 nieza ... kekeke

    ReplyDelete
  6. anak aku tak pandai nak peluk gitu.... ikut mood!! tak sayang Zulfan!! Nak arapkan Ika tak reti lagi.. Ika reti nak berkepit ngan t*t*k jeerr

    ReplyDelete
  7. alahi sweetnyer tgok gambar nie....

    ReplyDelete
  8. terharu kan kalau dapat hugs dari anak kita ni....kyra suka kalau i cium n hugs dia...suka sgt....walaupun dia dah tua...shes still my baby...hehehehe...

    ReplyDelete