Friday, February 6, 2009

Kelambu Giant

dsc02938
ada feel tak? feel yang kelambu ini macam tudung saji penutup makanan...

dsc02943
bebe tidur dalam kelambu giant...tidak perlu risau sama itu nyamuk lagi...saya pun tak perlu tengah malam bangun pukul nyamuk yang berehat di dinding selepas kekenyangan...sangat geram bila tengok nyamuk tu kekenyangan dengan darah kami...

sepatutnya saya tak boleh pukul dia, saya kena bela nyamuk, bagi dia makan minum, bagi dia sekolah...sebab dalam badannya mengalir darah saya...hehehehehe...joke untuk friday morning...tak ada joke tak ada fun...

dsc02947
sangat besar...boleh muat 2 orang...beli kat padang besar dengan harga RM33 selepas tawar menawar...

sepatutnya saya beli untuk muat 3 orang...tapi sebab masa tu bawa kancil aje...takut tak boleh masuk...kang kena ikat atas bumbung kereta pula...yang geram dengan diri sendiri ialah...tak tanya langsung harga kelambu untuk 3 orang...

bayangkan :
2 orang punya RM33
3 orang punya RM35

oooo...langgar dinding...hantuk kepala kat dinding....

Ohya Terlupa!
Dinasihat mereka yang pendek badan dan pendek tangan macam saya
jangan buka ataupun tutup kelambu giant ni...
mintalah bantuan mereka yang badan panjang dan tangan panjang!
Kenapa?
Trylah sendiri maka akan tau keputusannya!
kekekekekeke

No comments:

Post a Comment