Monday, February 23, 2009

masih dalam cobaan...

saya try aje...
nak try boleh tahan berapa lama...

masalah yang dihadapi....
1. tak tau nak lilit ekornya...lilit macam mana pun rasa tak betul...huhuhuhu...last-last hantam aje...

2. rasa macam benda tu tak mau dok kat tengah-tengah n asyik nak ke depan...kenapa macam ni?

3. memang tak tahan...rasa panas...rasa rimas...rasanya 15 minit aje i dah buka...huhuhuhu....

tabik hormat spring kepada mereka....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tolong jangan ketawa senyuman i yang penuh dengan kepura-puraan n tudung i yang macam senget dan ekor tudung yang i tak tau nak lilit kat mana...kikikikikikikiki....
dsc03147
hampir setengah jam dok pakai dan adjust tudung ni yang just sarung kat kepala ...macam tu pun tak tau lagi nak pakai...aduh...
then tutup kepala tak sampai 15 minit dah buka...
cissss....

No comments:

Post a Comment