Thursday, February 26, 2009

Pernah tak u all nampak....?

Nampak apa?
Nampak orang tolak baby dengan pram macam ni masa u all keluar shopping, jogging,ke pasar di MALAYSIA? sekali lagi ulang di MALAYSIA ya!!
h1

i ada berangan-angan + mengidam nak memiliki sebuah pram macam ni laaa...pram yang klasik (tapi bukan antik yaaa...)...panggil apa nama? Vintage Pram ke? just berangan-angan saja laaa...sebab i tau harga mahal...i isteri yang solehah...i sayang duit somi, i lagi sayang duit i...hehehehehe...mana tau lepas i tulis entry ni, tiba-tiba vintage pram ni jatuh dari langit untuk i...hohohohoho...

4 comments:

  1. tak pernh. tp, kalu u btl mengidam pram cam ni, u blh modified beca @ kereta kuda...

    ReplyDelete
  2. oh mummy
    lawanya!
    antiknya!
    kite cuke cangat tengok taw
    kalao bawak bebe mesti comel kan
    cute cangat!
    kite cuke cangat!
    aww aww
    mummy ni luculah
    ada ke pulak pram jatuh dari langit?
    luculah
    kikikikiki
    mama ami ketawa smpai terjatuh kerusi taw
    nasib papa sir sambut mama ami taw
    aww aww
    ..
    huh!
    tak tahan betoi!

    ReplyDelete
  3. hah!!! aku nak lepas geram...
    berbuih mulut aku nak komen kat ko niiiii asyik off jeeeeeeeeeer.... kalo tak berbuih tangan, menggeletar jari aku niii..!!!

    dah tu jer.... pasak pram, NO COMMENT!!
    hahahahahahaha!!

    ReplyDelete
  4. tak pernah lagi ler oli
    so cute kan kalu jumpa...

    ReplyDelete