Wednesday, February 11, 2009

Pi P.e.n.a.n.g

OTW balik dari AS (amerika syarikat?), kami singgah ke over the sea - P.E.N.A.N.G

dalam feri
n1219998813_315424_1889
syiok sendiri antara suami, isteri dan anak

n1219998813_315436_4837
sedang menghayati ombak...sampai tak mau masuk ke dalam kereta walaupun feri dah mendarat ke penang...

niat ke penang hanya satu...nak main air laut...so, pergi ke Bukit Feringgi cari penginapan...sepanjang jalan nampak aje hotel, resort mesti singgah dan tanya...semua penuh...sampai yang cikai-cikai pun tak ada...then OTW patah balik ke town, berhenti dan tanya lagi...juga penuh...

dari 2pm sampai 5 pm dok cari penginapan...akhirnya hubby bersuara...kalau masuk town pun tak ada...balik KL juga...

Nasib baik masuk aje town, ternampak satu buiding yang macam rupa hotel...hubby suruh saya masuk tanya pula...dia kata mana tau saya ada tuah...

yes...memang saya bertuah sangat...dapat satu bilik yang berharga RM188...188-cina banyak suka ini nombor lor...kaya kaya dan terus kaya...of course i ambil...kaya kaya dan terus kaya lor...

n1219998813_315448_8006
see...hubby dah out of bateri...bebe pula penuh dengan energy...dah lompat atas katil...naik atas badan daddy dia...LOMPAT...daddynya nayris mati dibuat anaknya...

saya suka sangat dengan bilik airnya...
n1219998813_315442_6396

sebab

ada tub...
n1219998813_315466_3153
memang kerja saya dan bebe tu rendam dalam tub aje....mana saya rendam dalam tub? hehehehehe...siapa mau tengok saya rendam dalam tub, email saya, nanti saya email gambar saya mandi dalam tub...kakakakakaka...lepas tu, u orang muntah balik apa yang u orang makan semalam...kakakakakaka

No comments:

Post a Comment