Monday, February 23, 2009

Selamatkah anak-anak kita?

rape

Click Here


OMG! dengan baby 1 tahun pun ada nafsu ke? ishhh...kalau dijatuhkan hukuman...kena potong jari penjahat tu...dan juga kuku birdnya...kalau tak ada pemotong ku ku bird...biar i yang buat...i mesti potong habis-habisan...

Cadangan ami
patut jolok dia pnye punggung dgn cangkul...biar je cangkul tu dok kt punggung dia...

macam mana nak protect our baby girl ni? mana-mana pun tak selamat...kat rumah pun ada bapa yang makan anak sendiri...kat luar janganlah kata...mesti lagi dasyhat...baby pun jadi mangsa nafsu kaum ku ku bird...£$%^&*+_£"£%^&&%&

No comments:

Post a Comment