Friday, February 6, 2009

Silent Reader

1_642250952l

saya sedang menikmati jadi silent reader...sebab otak saya sudah jammed...tak tau nak tulis comment...

pi mai pi mai tulis benda yang sama aje...

'comelnya'
'cutenya'
'kesiannya'
'wah, bestnya'

macam buat-buat pula nak bagi tau yang saya sudah baca blog mereka pula....

kadang-kadang sampai tak tau nak tulis apa...
ketawa sorang diri kat comment blog orang
'kekekekeke'
kurang asam betul...silap silap kena kick dengan tuan punya blog...kekekekekeke

dahlah tak tau nak tulis comment blog orang lain, kenapa comment kat blog sendiri pun di-off-kan?

fair-and-square lor! nanti jadi isu pula 'i komen u, u pula tak komen i!'
takut nanti ada yang kecil hati ke apa! tapi saya tau saya punya kawan semua besar hati punya....kakakakakakaka (gelak bodoh lagi)

tipu laaa...

sebenarnya, saya tak boleh beri tumpuan pada kerja...asyik-asyik nak pergi check dah ada komen tak...so, macam mana nak buat kerja...boss bayar gaji, saya pula dok blogging (akhirnya dah ada kesedaran...sangat bangga dengan diri sendiri)...

disebabkan masa kerja saya blogging, so dah habis kerja, saya kena bawa kerja balik ke rumah...buat kerja office di rumah...di office pula saya buat kerja rumah...(gila punya olang buat gila punya kerja)

baked_blogger

semua sudah tunggang terbalik...sangat penat...sangat letih dengan life yang adnormal ni...

so, untuk mengelakkan saya jadi gila, lebih baik saya memberi tumpuan 80% ke atas kerja di mana dibayar upah...sementara 20% tu saya update blog, saya baca blog orang lain...(baik punya pekerja...sebab jujur 101%)

Bye Bye!

No comments:

Post a Comment