Friday, February 6, 2009

Sui Sui Punya No.Plat

alamak...speaking siam pula...

sui sui = cantik

betul tak kwekk kwekk? jangan lupa, saya pun ada 0.00002 punya darah siam...so, boleh faham and speaking 0.00002 punya siam laaa...

n1219998813_315519_9534
kalau saya buat macam ni kat kia saya, rasanya saya akan disaman tak?

n1219998813_315520_9879
depan saya letak hello kitty punya, belakang saya letak yang ini...sui sui kan...

n1219998813_315521_235
plastik beg tu sangat berjasa masa tu dan forever...sebab ia sudah cover saya punya perut buncit....

saya kat luar negara?

new zealand? si comot yang pergi new zealand...

tapi pelik, kenapa saya berjumpa dia di sini? bukanke dia dia new zealand?

No comments:

Post a Comment