Tuesday, February 3, 2009

Surrender Flag

surrender_flag

Belum cuba belum tau...
sekali cuba hari hari mau...

but in my case...
sekali cuba...
terus surrender...

lepas ni, saya akan dok diam diam blogging dengan wordpress...
biarlah ami nak cakap wordpress ni blog orang tua ke veteren ke...
saya dah tak kisah...
yang penting saya tak payah risau dengan guna own hosting...

kesimpulannya, misi tak berjaya!!! Sia-sia public holiday yang begitu indah dok sibuk kat depan PC aje...
tapi at least dapat belajar something dengan menyusahkan orang server freak...kesian sungguh dengan dia...kena layan saya yang buta IT ni...rasanya dia dok kat sana mesti jadikan saya bahan gurauan dengan rakan sekeja dia....
"lu tengok itu makcik yang tak sedar diri...dahlah buta it tapi masih nak berblogging...buat-buat pandai pula nak tukar ke blog orang muda..." kemudian terdengar suara orang ketawa sampai terpecik air mata, kejang perut n jatuh dari kerusi....

Anyway, today i'm very HAPPY...

3 comments:

  1. a ah wp agak komplikated pd sya..tp ada usaha nk bljr tu yg kita mao! huhu nk kepochi belh? ape yg hepi tu haha..

    ReplyDelete
  2. malam tadi x leh masuk blog oli.. dia kuar cam forum.. now dah okey itu sebab dah leh komen...

    ReplyDelete
  3. hehehe... aku pun nak duk diam² gak laa... dah taknak kondem freak sbb kononnya sengaja nak suh kita susah...!

    ReplyDelete