Thursday, March 12, 2009

bebe bersanggul

Bukan senang rambut anak dara i nak sampai ke stage ni...that y kena buat entry khas tau!!!
(zana, mama mya sila angkat kaki sokong i)

dsc03214
rambut basah...memang dah panjang...tapi disebabkan rambut bebe kerinting, so nampak pendek aje rambutnya...tapi sebenarnya dah panjang...(macam takut orang tak nampak....ulang, ulang n ulang perkataan 'panjang' tu)

dsc03222
That y dah boleh ikat sangul...teacher kat nursery yang buat, tanpa menggunakan getah langsung... so, bebe sekali tarik aje dah no more sangul...gambar ni yang sempat disnap...walaupun blur...janji ada...

1 comment:

  1. waa betul2 saya menyokong sambil mengangkat kaki laaa nie opppsss mak pakai baju kurung daaa hiks

    cik mya pun rambut kerinting kat bawah bila basah baru nampak rambut panjang..

    bestnye rambut asha dah leh wat sanggul :)

    ReplyDelete