Wednesday, March 18, 2009

bebe suka baby

masa pi gahtering thephotomama february hari tu...
kaum wanita dan anak-anak dok dalam rumah melayan anak-anak main toys
mak oii..
tuan rumah tu ada banyak toy...
bukan toy yang cap ayam kampung yang macam i beli kat bebe
tapi semua branded punya ooo...

bebe suka
i pun suka...

antara banyak-banyak toys tu..
bebe paling berkenan dengan 'baby'
usung ke sana , usung ke sini
siap berebut dengan budak lain...
huhuhuhuhu
malunya....
tapi apa boleh buat
ini 1st time dia jumpa 'baby'
kat rumah tak ada 'baby' pun
sebab dia punya daddy tak kasi beli...

kakak bebe yang sangat sayang baby
thephotomama-001

bawa baby main gelongsor
thephotomama-003

korek mata aje...sikit aje....
thephotomama-005

bebe nak adik????
thephotomama-007

1 comment:

  1. huhu..
    asha dah pandai main adik2...
    asha, mintak la ngan mummy..

    "mummy, nak adik.."

    ;)

    ReplyDelete