Tuesday, March 17, 2009

Cadangan Tak bernas

ini adalah cadangan i yang tak lulus exam spm...
sampai nak apply apa-apa kerja pun tak boleh...cis
tapi,
cadangan i yang mampu mencelarukan kepala otak orang!!!!

Apa kata
setiap kali kita rasa tak puas hati...
kita adakan perlawanan tinju?

tinju3-copy

ada berani cuba tendangan ni?
mak!!! takutnya!!!
kalau kena, confirm gigi gugur 10 batang
muka bengkang macam balon!!

bila hati tengah panas...
apa yang dipedulikan...
marilah!
siapa takut sama siapa!!
yang penting lepaskan angin panas dalam badan dulu!!!
mati belakang kira


tapi kan
i rasa better gusti
gusti ni lebih mesra alam
walaupun teruk juga dibelasah...
sebab lama-kelamaan
ia akan cenderung ke sukan lain

hehehehehehe...

3 comments:

  1. i ada karate-do .. tali pinggang cekelat woooooo
    meh belajar dr nieza ... hehheh

    kita karate semua org yg menyakitkan hatiiiiii .. muhahahahah

    ReplyDelete
  2. dasat ooo kalau kena belasah cam gitu tapi kalau nak cuba meh laa kita cuba berdua kakakaka pastu cik mya n asha jadi pengadil (waaa termengarut kat sini lak) hehehe

    ReplyDelete
  3. wah cantik la layout bru anda! ehehe..eh oli, garang ye..kakaka..saya kalau tak puas ati, saya wat tatau jek kat 'beruk' tu kakaka..klu gusti naty tkut 'beruk' cedera parah..

    ReplyDelete