Friday, March 6, 2009

Cari Baju Hujan untuk Bebe

i nak beli baju hujan untuk bebe...tak ada orang bawa pi shopping...so plan nak beli online...
tapi rupa-rupanya penjual online kat malaysia ni boleh dikatakan 10 penjual hanya 1/2 orang aje yang jual baju hujan...tu pun bukan menarik sangat...

kenapa nak habiskan duit beli hujan pula? sebab i ni dok kat flat...so bila hujan sangat leceh laaa...nak dukung bebe (bebe dah semakin berat), nak ambil payung, nak ambil beg...bila sampai lift...habis basah kami berdua...so, senang sikit pakaikan bebe baju hujan...kalau pakaikan boots sekali mesti lagi best...

ada jumpa yang cantik dan cute-cute...tapi harga pun banyak lawa lor...
contohnya yang ini...
raincoat
theme cat ni paling latest...wahhh...banyak cantik ooo....

then ada banyak-banyak theme lagi...seperti lotus (yang ni pun i suka), fireman, fairy, butterfly, pirate, ladybug, bee, mermaid dan lain-lain lagi yang buat i gila bila tengok...tapi hanya boleh tengok aje lor...sebab banyak mahal...tak ada wang nak beli...


so, bila dah tersedar diri ni miskin, cepat-cepat pergi search kat website yang mampu i beli lor...kat taiwan banyak yang cute dan cantik...tapi penjual taiwan tak sudi postage ke luar negara...so berangan-angan saja lor...

tapi masa i dok sibuk click sana n click sini...i terjumpa baju hujan yang sangat pelik.....beli untuk bebe yang ni aje laaa...hehehehehehe

47553_1513549_1

No comments:

Post a Comment