Tuesday, March 10, 2009

Dah tak sabar ni...

Dah tak sabar ni...i cadang nak tukar layout blog i bulan depan...tapi dah tak sabar ni...Pagi ni i dah tukar layout baru...i suka wajah baru blog i walaupun ada fuction macam itu about, contact, FAQ tu tak berfungsi...tak kisah laaa...bukannya i click pun...janji layout ni tak sakit mata bila dilihat...silap-silap semua layout yang i senaraikan tu dalam sebulan i bereskan...hehehehehehe

===============================

sepanjang perjalanan pergi dan balik, i asyik dok tanya hubby dah nak sampai belum walaupun i tau baca sendiri signboard kat tepi jalan...tapi i tanya juga...tujuannya just nak send mesej tersirat kat hubby, i dah tak larat dok dalam kereta...hehehehehehehehe

================================


Bila otak i terlintas apa-apa, i akan laksanakan...semalam petang masa kat Klang, i ternampak Kamdar masa tersesat kat klang...Then, i dah tanam niat dalam hati...Nanti balik kl, i nak beli kain ela...i nak belajar jahit baju tidur untuk bebe...So, semalam dalam 8 lebih, hubby terpaksa bawa i cari kedai kain di jalan TAR...nagoya dah tutup...nasib baik kamdar belum tutup...nak cari kain ela yang semeter RM2...i budak baru belajar maaa...i masih sedar diri maaa...sebab 2 hari yang lepas, i sudah tersalah gunting kain ela yang mama i kasi...tapi, cari punya cari, tak jumpa pun kain ela cotton murah yang semeter RM2...yang ada 6.90, 12.90...mak oiiii...tak berani i nak cabar kain tu...last-last, terjumpa yang semeter 3.80...tak sabar-sabar nak balik rumah...nak jahit baju...ciss...padahal badan dah penat gila, punggung dah jadi papan...tapi semangat kan...semangat yang buat kita hilang penat...kekekekeekek...

=================================

lagi satu mengenai masa...kalau u cakap sekian-sekian masa...i akan on time sekian-sekian masa...sebab sebelum sekian-sekian masa i dah cemas, dah tak sabar-sabar ni...tulah yang selalu mencetus peperangan dunia ke-3, ke-4, ke-5, ke-6....dan entah yang ke-berapa dah pasal bab-bab masa ni...

apa yang i merepek awal-awal pagi ni?nak lepas rindu ni...3 hari i tak blogging tau...ada banyak yang i nak tulis dalam blog i ni...so, i merepek laaaa....

1 comment:

  1. cute la rumah baru olie ni.. tak nampak bosan.. ceria jerk

    ReplyDelete