Wednesday, March 4, 2009

D.o.g D.o.g

[Scheduled Entry]

Kat bawah flat i ada seekor anjing A, kira baik laa anjing tu...tak menakutkan orang...then kebelakangan ni datang lagi seekor anjing B...mungkin peminat kepada anjing A kot...sebab mereka sering bersama-sama...

Sejak kaki kanan anjing B cedera, mungkin dilanggar kot sebab mereka suka tidur bawah kereta...ia terus jadi anjing yang bermasalah...nampak siapa-siapa aje anjing B akan menyalak...memang sangat garang laaaa...macam kita hutang dia 10 ribu...bukan aje menyalak...malah nak ke depan...macam nak gigit kita...

anjing-gila
hah! lebih kurang macam ni laa rupa dia...

i dah 2 kali kena...masa tu dengan bebe...i "shuuuu" dia, dia pun tak pergi...i kena hayunkan bag buat-buat macam nak baling dia dengan bag laa...dia pun tak takut....geram sangat tau....

then, dia ni sangat bising, nampak siapa aje akan menyalak macam semua orang bersalah pada dia, semua orang nak menganiayai dia...kalau terus begini...memang tak lama lagi laaa pasti akan ditembak...

walaupun anjing B ni sangat membencikan...tapi bebe langsung tak bencinya...lagi anging B menyalak, lagi kuat bebe menjerit d.o.g d.o.g...tak cukup menjerit d.o.g d.o.g, lambai-lambai tangan suruh anging B datang...aduh! kita dah takut sampai nak mati...dok 'shuuuu'...dok hayun bag...tapi bebe pula dok main dengan dia...

No comments:

Post a Comment