Friday, March 13, 2009

hujan oh hujan

Sejuuuuuk
cuaca yang amat sesuai untuk bergelut dengan selimut dan bantal busuk...
Alangkah bagus itu company bapa i...
so, i tak payah masuk kerja 9 pagi...
so, i boleh terus sambung tidur...

tapi reality is reality....
itu bukan company bapa i...
kalau i tak pi kerja,
gaji i kena potong...
bila terpikir gaji bulan depan tak full...
mood nak bergelut dengan selimut pun dah tak ada...
lebih baik bangun untuk siap-siap pergi kerja...

dsc03225-copy
macam ni laa 2 orang anak-beranak bila hujan...mak kena kuat and anak kena pandai kepit...

Baju hujan!
Mana nak cari baju hujan untuk bebe? Takpe...semalam i dah pun survey...kalau tak ada angin lintang, berkemungkinan besar akan dapat apa yang i nak tu...sabar noh!!!!

hari ni semua orang lewat 11 minit...sebab tukang buka pintu office lewat...sape tu? sape tu?

No comments:

Post a Comment