Saturday, March 14, 2009

I BZ kerja TAU

kadang kadang
me tak pernah
rasa me kerja
tapi me rasa
me pergi
cyber cafe!
..
hohohoho
hohohoho
hohohoho

Petikan dari blog mimi

i pun ada kesedaran macam di atas...
i macam pergi online shopping kat office...
BZ tau!!!
orang lain mesti ingat i sibuk kerja...
sebab keyboard i 'tik tak tik tak' tak pernah berhenti...
i pandang screen sampai muka dah nak masuk ke dalam screen...

Tapi apa boleh buat!!!
Kerja i memang surfing the Internet

hohohohoho
hohohohoho
hohohohoho

Tengah surfing untuk kolum fesyen isu ni...sambil-sambil tu surf untuk diri sendiri....



but7
<>34
pink ni pun lawa...masalahnya, berani ke i pakai?
http://item.taobao.com/auction/item_detail-0db1-57d3a9150f057b0ae624d33f7bde2d97.jhtml


but5
<>41.20
Suka kombinasi warna macam ni...
http://item.taobao.com/auction/item_detail-0db1-07c649568c329d97d29fcbe76113ff1b.jhtml

but6
<>26
pendek...rasanya yang ni i berani pakai kot sebab tak menonjol sangat...sesuai juga pakai pergi pasar basah....
http://item.taobao.com/auction/item_detail-0db1-5b2414119ffd5391fa516d76f170b9ae.jhtml

but4
<>37.00
http://item.taobao.com/auction/item_detail-0db1-c8470c110345999eaec424ad6e9b14f4.jhtml

but3
<> 35.00

but
<>37.00
http://item.taobao.com/auction/item_detail-0db1-46995b5d8ce4c7eb1baa3fad09d1d418.jhtml

but2
<>51.00
sangat x10000000 suka yang ni....(pasti akan beli yang ni)
http://item.taobao.com/auction/item_detail-0db1-98add17953eec693fc5bc6b4e2d16ac8.jhtml

but8
<>35.00
Hijau ni sangat lawa...
http://item.taobao.com/auction/item_detail-0db1-30df245c4e6aec7cfcc83812791dfc9f.jhtml


but9
<>47.00
warna ni pun cantik...ada bunga pula...so sweet
http://item.taobao.com/auction/item_detail-0db1-d44534123bd35c55b92a5c2bd51ea83e.jhtml

msia hari-hari hujan ke? sampai anak kena pakai but, mak pun kena pakai but...
Bab anak dah selesai...kang ni bab mak pula...lepas ni nak cari but untuk bapa pula...hehehehehe...

No comments:

Post a Comment