Thursday, March 12, 2009

I dah blur

Post ni agak sensitif...kalau rasa kurang menyenangkan, minta tolong banyak-banyak...click close ataupun back untuk mengelakkan u all menghadiahkan tumit u all kat kepala i...

============================

Entah kenapa semakin hari i semakin blur, semakin sesat dalam hal-hal keagamaan...

semakin hari semakin i mempertikaikan kenapa ia macam ni, kenapa ia macam tu...

Mungkin i dah banyak dapat info kot...tulah yang buat i semakin blur...Yang expert cakap macam tu, then yang pengamal pula cakap yang bercanggah dengan ulama...mana satu yang patut i ikut....dah lah i ni follower aje...follow orang ni tak boleh buat, tapi tengok orang lain boleh buat...semakin ramai orang yang menghalalkan yang haram untuk keselesaan diri...

ahhh...pening...

yang mangsanya itu mimi laaa...bila i tak faham aje, i akan ym dia...kacau dia...

[12:36] me: i kena cari cikgu ni
[12:36] kikkkiks: okie
[12:36] me: kalau tak i mesti sesat punya
[12:36] me: terlalu banyak question mark
[12:36] kikkkiks: tanya je
[12:36] kikkkiks: jgn malu
[12:37] kikkkiks: samala i
[12:37] kikkkiks: i islam sebab parent
[12:37] kikkkiks: tp bila i kaji nape islam larang
[12:37] kikkkiks: baru i paham

then dia bagi i satu ayat yang sangat power...

[12:48] kikkkiks: biasala
[12:48] kikkkiks: tuhan dh bukak hati u
[12:48] kikkkiks: utk persoalkan sesuatu
[12:48] kikkkiks: sblm u percaya
[12:49] me: ayat ni power ooo
[12:49] kikkkiks: btter dr tak amik tau lgsung
[12:49] me: saya nak tulis dalam blog
[12:49] kikkkiks: :)

Tak sangka dia ni sempoi aje...tapi boleh cakap ayat yang begitu power!!! betoi betoi anak pak ajisss laaaa!!!

2 comments:

  1. Oli..apakhabar??Lama tak dengar khabar awak..kita pun lama tak jenguk awak..kalau free2 jom la YM lagi ye

    ReplyDelete
  2. sama-samalah kita memperbaiki diri kearah kebaikan sepertimana di tuntut dalam islam..

    ReplyDelete