Saturday, March 7, 2009

I melonjak-lonjak kegembiraan

Bukan rezeki durian runtuh laaa...

baru i post masalah layout...then kat page yang i tengah google ternampak wordpress layout yang sangat cantik...

apa lagi...download n test satu per satu....

OMG! OMG! OMG! OMG!
Thanks God banyak-banyak...
semua layout ni sangat sesuai...
Tak ada 'lari' langsung isi kandungan...
sangat sukaaaaa....

nampaknya i boleh tukar layout blog i sepanjang tahun....

bulletin-board-copy
Layout April

travel
Layout May

love-letter
Layout June (our anniversay)

swwt-family-shoot
Layout July...bolehtak tukar ke potret sawsawlady family...tak boleh pun takpe...u all bayangkan dalam gambar tu kami laaa...(actuallykan kami ni memang berasal dari A.S...cuma malas lah nak heboh-hebohkan and kecoh-kecoh)

memo
Layout August, September, October, November...ni i nak guna lama sikit...sebab i sangat x 100000000000000000000000000 suka layout ni...

children-and-toys
Layout december...Well, sekali lagi i akan gunakan gambar sebenar kami yang tiada edit-edit...i suka layout ni...

i banyak suka EZwpthemes.com punya themes...sangat menepati i punya taste...cepar-cepat buat layout baru tau! ini bukan permintaan tapi satu arahan tau!!

Credit to EZwpthemes.com

1 comment:

  1. a'a...cantikla oli...klu blog biasa boleh tukar tak????

    ReplyDelete