Wednesday, March 11, 2009

i menang...

lunababy-600_medium-copy

i menang beg ni, contest @ BabyIbu Giveaway: Win Gin & Jacqie Baby Bags...

dah 31 tahun i hidup...tak pernah i ada beg yang begitu mahal tau!! sungguh-sungguh tak sangka tau!!!

Thanks baby ibu dan juri-juri yang memilih i...terima kasih gin & Jacqie kerana sudi sponsor hadiah...terima kasih kepada my parents...terima kasih kepada my hubby...terima kasih kepada mereka yang sudi menjemput i ke kenduri kawin mereka.........dah start merapu laaa tu...

sekali lagi jutaan terima kasih kepada bayi ibu...i love u...muck...

nanti i tempek gambar i bergaya dengan beg yang bernilai RM219 tu ya...

3 comments:

  1. tahniah tahniah
    he he he
    me jugak yg melepas nak dpt beg free tp mahal tu...
    nanti jgn lupa tepek gambar ngan beg cun tu yerk oli

    btw......
    oli mmg pandai mengarang
    slalu menang kalu ada contest yg memerlukan
    menulis secara kreatif
    bravo ler oli

    ReplyDelete
  2. tahniah.. tahniah.. cun beg pink tue.. bertuah badan :)


    betul kata zana oli memang pandai mengarang.. sebab tue blog oli ramai peminat :)

    re = sok anak kita dah besar sure dia marah maknye coz tepek muka dorang yg x cun hahaha

    ReplyDelete
  3. tahniah oli..best nye menang beg tu...cantik la beg pink tu...

    ReplyDelete