Tuesday, March 10, 2009

Kad Biru

bonuslink_200

club-card-copy

lepas dah buat lawak kat pasar malam, i pun pi buat lawak kat tempat lain pula...
i pi isi minyak...i pun keluarkan kad bonuslink i dari purse...then, i bawa duit dan kad bonuslink i ke kaunter...
then abang kaunter yang handsome hulurkan kad bonuslink kepada i...
'kak, ada kad bonuslink?'
'ada!Nah!' i jawap dengan suara yang paling merdu disertakan senyuman yang paling manis...
then, i hulurkan kad biru tadi kepadanya...
then, abang handsome tu tolak kad tu kepada i...
'kak, ni bukan kad bonuslink!' muka abang handsome tu dah berubah...mesti dia ingat i mempermainkan dia...
i angkat dan tengok kad biru tu...
mak oiii...
itu kad tesco...
aduiii...malu...cepat-cepat i lari ke kereta ambil kad bonuslink...
belakang i dah ada 3 abang handsome sedang tunggu turn...

kenapa?
kenapa nak buat warna yang sama?
tak boleh ke buat warna silver? warna merah? warna hitam? warna putih?

kenapa nak juga warna biru?
cissssss

No comments:

Post a Comment