Thursday, March 5, 2009

Kenapa Letupkan C.P.U. i?

PC i 'hang'...so i pun tukar C.P.U spare untuk emergency case macam ni laaa...
Then, C.P.U tunggu masa dihantar untuk dirawat...

then..then...(macam nak menangis pula bila terkenang nasib C.P.U i...)...itu pompuan buli i...buli C.P.U i...

pompuan tu nak try...try tengok C.P.U i boleh buka tak hari ni...supaya dia boleh copy comic dari C.P.U i...then dia tak payah buat kerja 2 kali nak download lagi...

sebab nak menyenangkan diri sendiri...dia telah menyusahkan i...
Masa dia trying tu...C.P.U i telah meletup...satu letupan yang sangat perlahan telah berlaku...then diikuti dengan bau hangus...i boleh jangka C.P.U i telah 'mati'...

Masalahnya data-data dalam C.P.U i ni belum sempat copy oleh doktor...Kalau sebelum letupan mungkin ada peluang 50% data-data tu boleh dikeluarkan...tapi lepas letupan, 10% pun belum tentu ada...

So, kesimpulannya...JANGAN BERLAGAK PANDAI...anda hanya menyeusahkan orang lain...dia tak susah pun sebab dia sudah ambil copy dengan writer...

siapa itu pompuan? ingat lagi tak yang kat blogspot i yang kena removed tu...i ada letak ofismate i yang ketawa sehingga menganggu ketenteraman i...itulah dia...

i no komen laaa...i pun tak sepandai dia cakap...kalau depan boss dia lagi pandai cakap...i memang tak setanding dia...benda yang sudah mati pun dia boleh cakap sampai benda tu hidup balik (peribahasa cina laaa)...melayu cakap 'putar belit' ke?...boss i pun sangat 'dengar kata' dia ooo...lagi satu uncle dia bomoh...kang i tersilap cakap...uncle dia cucuk i dengan jarum ooo...aiiii...nasib i laaa....Jangan berlagak pandai...

No comments:

Post a Comment