Wednesday, March 18, 2009

link-link

blog ni untuk olang tua-tua...
sebab
tak ada kemudahan yang blogspot ada...
(ataupun i yang tak tau nak cari kemudahan yang ada pada blog olang tua-tua?)

link-link kat blog olang tua-tua ni
sekadar perhiasan untuk mencantikkan blog aje...
langsung tak klik pun..

walaupun http://sawsawlady.blogspot.com sudah pun dicantas oleh pakcik google yang kuat dengki dengan blog i tu....
namun blog yang i follow tu masih ada dalam dashboard...
so, semua link-link yang i suka tu berada di sana lor

masa blog i hilang,
i ada create 1 temporary blog
http://notitlepunya.blogspot.com
blog tu biarkan begitu saja...
so, jangan sia-siakannya
biarlah dia berbakti untuk i...
untuk menempatkan link-link yang boleh i habiskan masa di waktu kerja...
sekarang ni i sudah tukar url itu kepada
ilovemybebe

so, kalau u all tak nampak link kat sini...
jangan merajuk dulu...
pi kat sana tengok
kalau tak ada,
barulah merajuk!
OK!!!!!!

kalau kat sana tak ada juga link u all,
tolong kasi tau sama i
dengan menelefon no ni...
253548677942134643512 sambungan 1255

kalau no ni tak dapat dihubungi,
sebab i sangat bz...
so tinggalkan mesej di ruangan komen yang disediakan di i lovemybebe...
PA i akan menguruskan kes u all...
i sangat bz tau
OTW nak terbang ke kutub utara
nak tengok perkembangan pembinaan banglo i kat sana
sekian terima kasih...

1 comment: