Wednesday, March 11, 2009

Mimpi bukan-bukan

dah 2 malam i mimpi yang bukan-bukan...

i menangis dalam mimpi, bila i terjaga i rasa i betoi-betoi menangis laaa...sampai bantal basah...
sedih and sakit betoi mimpi tu!

i mimpi hubby dah ada kekasih baru...then bertembung kat majlis kawin...dia tak cakap dengan i, dia just nak ambik anak aje....huhuhuhuhuhuhu...hati sangat pedih oooo bila tengok dia dengan awek dia...

Realitynya,
siang hari kami bergaduh sebab i salahkan dia menyebabkan anak jatuh, dia marah...then i pun marah dia marah i...hohohoho

kami pernah 'OFF' seketika sebab gadis idamannya dah muncul...i hanya tau menangis aje apabila terbayang dia...bayangkan pergi tandas pun boleh terbayangkan dia...ishhh...sengsara ooo...

then ahad ni i nak ke kenduri kawin my colleuge kt gemas...hohohoho

kemudian i pun gabungkan ketiga-tiga perkara tu...memang ada potensi jadi pengarah ooo...(tengah pujuk hati sendiri ni)....Harap semua yang i mimpi tak tak akan dream come true (tapi apa yang i mimpi tu akan dream come true...huhuhuhu...takutt)......amin

1 comment:

  1. huhhuhuh semua tu mainan tido jer kak... byk2 berdoa key..

    ReplyDelete