Friday, March 13, 2009

Muka lekat kat dinding

Kalau somi tau
i dok buat survey,
i dok buat budget,
i dok online shopping...
muka i mesti terlekat kat dinding...

tapi tapi tapi
tak boleh salahkan i online shopping tau

sebab sebab sebab

salah hubby
dia tak nak bawa i pi shopping...

kan shopping ialah
terapi untuk wanita...

so bila i tak shopping
i akan jadi abnormal...

so, so, so
i terpaksa cari penyelesaian...
sebab tulah i online shopping...
i rawat diri sendiri supaya i jadi normal...

lagipun,
i bukannya shopping macam orang gila...
i buat survey...
i compare harga...

lagipun,
i bukannya senyap-senyap online shopping
satu kampung tau i nak beli ni , nak beli tu...

lagipun,
i bukannya beli barang i,
i beli barang anak...
barang bebe...

kan kan kan

tapi kan
kalau i ada maybank2u lagi best laaa...
sebab semua penjual online guna maybank2u...
kalau guna public bank, setiap transaction kena tolak 2 ringgit...
banyak rugi oooo...

nak pi apply satu laaaa...

hehehehehehehe

2 comments:

  1. akak saya sgt sgt sgt suka lor..masuk sini...

    akak mmg pandai sgt sgt sgt menulis....

    ReplyDelete
  2. ya betul
    zana pun selalu shopping on line
    he he he....yelah...bila hubby tak bwk gi shopping
    so........kita kena cari alternatif lagi utk buat terapi
    kalu tak...nanti leh jadi mood x betul selalu...he he he

    hemlin pun bising oli
    bila barang2 sampai umah........coz'
    bila beli, zana letak alamat my MIL ...

    ReplyDelete