Tuesday, March 10, 2009

Ofis bau halia

disebabkan kegilaan dan kebodohan i,
i telah menyebabkan satu ofis bau halia, kemudian diikuti dengan bau minyak angin...


losyen20mustajab_n-copy


tadi 12.44pm, i pi beli benda kat atas ni kat kedai kecik yang orang indo dok jual ubat-ubatan from negara mereka...
balik ke ofis, i tak sabar-sabar try benda ni...kebetulan jiran sebelah dalam bilik i keluar tapao...so, i pun picit kat perut buncit i...then i sapu...then, itu bau halia semakin lama semakin kuat...i rasa bukan dalam bilik aje yang berbau halia...kat luar pun ada...bau halia tu ikut i ke mana-mana saja...


i pun cepat-cepat pergi cuci...tapi masalahnya, baju i dah terkena itu lotion halia...huhuhuhu...macam mana ni? balik rumah tukar baju?


then jiran sebelah meja i balik, dia tanya bau apa tu? siapa sapu minyak angin? kuatnya bau...i terpaksa mengaku lor...i tipu kata perut i sakit...i sapu minyak angin...


i keluarkan minyak angin i...i tuang kat kaki i...sekarang ni dah ada 2 bau...bau halia dan bau minyak angin...kombinasi yang sangat 'BUSUK' ok!...


sorry ya colleuge i yang dikasihi...i dah menyesal...


perut i rasa sejuk...kaki i rasa sejuk...tapak tangan kanan i yang sapu halia dan minyak angin rasa sejuk...hati i lagi sejuk dengan kebodohan i....

No comments:

Post a Comment