Sunday, March 1, 2009

Pakaian pun kena samak ka?

huhuhuhuhuhu

That mean semua baju, seluar, baju dalam, seluar dalam kena samak...
baju mak, baju bapak baju anak kena samak kesemuannya?

i ingat samak bahagian badan yang kena anjing aje...tak tau pula pakaian pun kena samak sekali...so hari tu, i just samak kaki n tangan i laaa...pakaian i masuk dalam washing machine...basuh sekali dengan baju anak dan somi...that mean ia sudah bergaul lor...then merebak ke baju lain ke??????

kalau macam tu, i kena samak satu almari punya baju?????

ataupun i just samak baju yang i pakai aje hari tu?????

ataupun i jadikan ia lebih mudah & ringkas, i tak payah buat apa-apa sebab sememangnya i tak tau nak buat apa pun...so biarkan aje????

TOLONG!!!!TOLONG!!!TOLONG!!!

What should i do now?

i dah tau kenapa my hubby nampak anjing dia takut...mungkin bukan takut gigi anjing tu...tapi takut balik nanti kena mandi air tanah....hehehehehehe

tengah cari mangsa kat YM...nampak tie ada online...apa lagi kita serbu dia!!!hehehehehe


XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Pening..i sudah pening....

Rupa-rupanya samak kena guna tanah liat...bukan ke dengan tanah yang yang ada tumbuh rumpu, bunga dan pokok?

No comments:

Post a Comment