Friday, March 13, 2009

Tidak waras

Memang dah tak waras...
Dok cari baju hujan bebe dan rain boot macam orang gila,
sini tanya, sana tanya
tengok ada siapa-siapa boleh tolong i import baju hujan tak?
berlagak macam orang kaya pula...
memang tak sedar diri...

kebetulan ada orang boleh 'tolong' i beli dari taiwan...
bertambahlah kegilaan i
hampir kesemua baju hujan yang i nampak tu i tick'kan
maknanya memang i ada hati nak beli...
bukan 1, tapi banyak...
Macamlah msia ni hari-hari hujan,
tukar baju hujan macam baju biasa...

kasi jampi jampi jampi
Harap-harap somi tak baca post ni...
kalau tak mesti dia kasi karate kat i...
si mimi tu pun dah nak cangkul kepala i...

Antara banyak-banyak tu,
i paling suka yang ni...
i tekad nak beli yang ni tak kira dengan apa jua cara dan juga berapa harga...
11090307327700_370_m
i suka yang kuning tu...sebab ada telinga besar....actually, i lagi prefer yang warna merah...tapi yang tu ada telinga kecil aje...i nak telinga besar...

Berapa bebe boleh tahan?
Emmmm...soalan yang bagus...i rasa i pakainya dalam kereta...dah siap-siap nak turun kereta merempuhi hujan...mesti bebe dah mula menjerit sebab rimas dan panas...so, i dukung bebe yang memberontak dalam hujan...akhirnya basah juga...hehehehehe


myNote :
11090215892323_269_m
http://goods.ruten.com.tw/item/show?11090215892323
Yellow/ 110- 120/ 295

http://goods.ruten.com.tw/item/show?11090310505184
Yellow/ 110-120/ 290 (lebih murah 5 ringgit)

http://goods.ruten.com.tw/item/show?11090306773142
Yellow/ 95-100/ 249 (tinggal size 95-100, murah 41 ringgit)


11090304938357_423_m
http://goods.ruten.com.tw/item/show?11090304938357
Hello kitty/ size L (70 cm panjang, lebar 52cm)/ 150 (RM40)


11090222023036_027_m
http://goods.ruten.com.tw/item/show?11090222023036
size 17/120


11081231542458_635_m
http://goods.ruten.com.tw/item/show?11081231542458
size 18/ 390

1 comment:

  1. wah sungguh comelllah kak....... linn pun berkenan ni tau... cuma takder anak pompuan jer lagi huhuhuhu

    ReplyDelete