Friday, April 17, 2009

addicted to dinner

saja-saja...terlalu senang...
untuk menambahkan kegemukan dan kelemakan dan lapisan kebuncitan perut...

dsc_00022
Telur glass noodles...
dah 2 hari terlalu gila-gilakan dengan telur...
rasa-rasanya malam ni nak masak telur goreng bawang besar...
(hari ni ada pasar malam kat pandan indah, so dapur i berehat hari ni)

dsc_0009
sup abc...
sup orang malas...semua masuk aje...tutup mata pun boleh masak...hohohoho...

semalam bebe dinner 'nasi banjir'
hohohohoho

oppss...yatie sawanila minta resepi telur lobak masin...alamak!! i tak tau nak tulis resepi laaa...sebab i masak ikut perasaan...kuantiti bahan ikut style...macam tu baru cute maaa...

Bahan-bahan telur lobak masin:
lobak masin hancur
telur

cara:
1. pukul telur then masukkan lobak masin hancur
2. goreng kat kuali macam goreng telur dadar biasa.

3 comments:

  1. sedapnyaaa
    saya mmg suka makan masakan style chinese mcm ni

    slurrppp..tp tkpandai masak. tk sedapp =(

    ReplyDelete
  2. thank you, mlm ni nak try masak...

    ReplyDelete