Monday, April 6, 2009

aksi tak sedar diri

serius,
i tak pernah beli baju i secara online....
sebab i macam rasa
baju yang jual online ni
semua untuk orang yang 50kg ke bawah...
kalau i beli pun
buat habis duit aje...

tapi
since minggu lepas,
i yang 50kg ke atas berani ambik risiko...
i search baju yang sesuai dipakai oleh golongan 50kg ke bawah...
i nak beli baju i online...
sungguh-sungguh
'tak sedar diri'
dan
'berani ambik risiko'

i berkenan sangat-sangat
dengan 2 helai baju ni...

ada 3 sebab
1. i tak ada baju jenis kain macam ni
2. i tak ada baju yang begitu ke'lady'an
3. harganya murah...

92527e3cb548e5142b7da489117b20c2
yang ni 28 ringgit termasuk postage...


fc447464a0f80221ce8a6a03f0793bd6
yang ni 25.60sen tak termasuk postage

sat lagi i nak bayar!!!
kalau i tak muat...i nak buat apa dengan baju ni?

i buat baju tidur!!!
hehehehehe!!

2 comments:

  1. oli...sesekali ubah selera berfesyan x salah
    comel ler baju tu...zana suke yg 2nd tu..
    hu hu hu
    me mmg xde peluang ler nak shopping baju2 online camtu....sure x muat punya...kalu oli tu ada ler harapan nyer jugak....

    ReplyDelete
  2. huhuhuuhu kak oli..linn pun sama..hari tu ada beli baju comel2 ni...perasan mcm kurus sekali pakai..masyaaallah mcm sarung nangka..... tpai rasanya akak muat kot sbb akak sudah kurus lor...

    ReplyDelete