Friday, April 10, 2009

bila boss tak ada...

hohohohoho...
hari ni i merdeka....
boss i MC...pagi tadi dia call PESAN....kalau tak ada hal urgent, jangan call dia!!
Yess boss...kami tak akan call u!!!

so,
i nak buat jahat apa hari ni?

Mula-mula kena siapkan kerja dulu...
hari ni deadline...
writer rasanya juga MC, so tak boleh nak translate kerja i...
tak apa, i dah cari gambar...bagi artist buat dulu design....
bila text dah translate...tempek masuk aje...

Kerja legal dah siap...
kang ni nak buat kerja illegal pula...

nak buat apa ya?
Tiba-tiba otak blank!!!!
Alamak!!
tak boleh jadi ni!!!!!

ok...i nak buat bali schedule laaa....
Ohya...bulan depan i, somi, bebe, my sis n my brother ke bali....
tengah buat preparation....
Schedule dah banyak kali tukar,
akhir dapat schedule yang memuaskan...
Tour guide pun dah dapat!!! (walaupun agak mahal)
Tempat penginapan tu belum lagi...
kami nak cari yang budget-budget aje...
mengikut pengalaman 'makcik' kat office i...
dia bagi suggestion, pi sana baru cari tempat penginapan...
melambak-lambak...
dia cakap usah risau...
tak ada peluang nak tidur atas kaki lima punya...
alamak terlupa pula...
kami kan backpackers....

tapi perkara yang penting sekali tak buat...
iaitu...
somi dan bebe belum pi buat passport lagi
n passport i pun belum tukar nama lagi!!!!

hohohohoho!!
sangat bergaya kan!!!!

hohohoho

3 comments:

  1. nak ikut nak ikut..gi bali... hehehe

    ReplyDelete
  2. hoho... boss tak de rupanya. patut la tepon dia tadi macam kat luar je. I masuk half day hari ni. badan rasa tak sedap skit.

    ReplyDelete
  3. Rasa mcm ada tukar ke background blog nih?

    Hahhh!! gi Bali? woww bestnyerrrr nak ikuttt!! nak ikuttt!!

    ReplyDelete