Tuesday, April 7, 2009

bila laki merajuk...

jangan ingat pompuan aje yang tau merajuk...
lelaki pun pandai merajuk tau!!!

sekali lelaki merajuk,
kalah 10 orang pompuan merajuk tau!!!

Tadi
baru tadi...tak sampai 5 minit yang lepas...
i dah buat laki i merajuk!!!!
(matilah i...isteri derhaka kepada suami...masuk neraka ke?)

mula-mula hubby i sampai kat bawah office i dengan muka macam ni...
(dia baru hantar bebe ke nursery...then nak pass kunci kereta kat i)

n1219998813_416329_6638786

pastu,
dia minta i hantar dia ke stesen lrt yang kira-kira 200m...dia nak balik ke melaka dengan naik bas kat puduraya...(mana kancil? nanti i buat cerita kancil) i menolak permintaannya...sebab boss i nampak i turun pada 11.48am tadi...ta baik lorr kalau masa kerja pergi menyeleweng pula....tambahan masa tu belum lagi 12pm...belum lunch time...tambahan i tak bawa turun lesen memandu...tambahan pula kebetulan masa tu ada 1 parking kat bawah office i...i pun dengan tegasnya tak mau hantar laki i ke lrt...(mesti dia rasa i sengaja beri pelbagai alasan untuk tak mau habtar dia ke lrt)

air muka laki i terus berubah...kang muka dia jadi macam ni!!!
n1219998813_416328_3481302

i tau dia marah dan merajuk walaupun masa salam i tanya dia "marah ke?", tapi dia jawap tak marah!!! tapi dia memang marah dan merajuk dan kecil hati dengan penolakan i...

sorry lor....tunggu u approve i jadi u punya full time house wife...hari-hari i hantar u ke tempat kerja dan ambik u balik kerja!!!

Ok?!!

(selalunya i yang merajuk dan dipujuk...so i tak ada pengalaman nak pujuk orang!!!!)

No comments:

Post a Comment