Sunday, April 26, 2009

birthday auni dan annur

rasanya kami jemputan yang terakhir sampai ke birthday makan-makan anjuran sue dan azie[1st time berkenalan dengan azie]...well!! VVIP kenalah tunjuk gaya VVIP...VVIP kan selalunya tiba ke majlis dah dimulakan ataupun dah jalan separuh...sorry laaa tuan rumah oiii...i kena tunggu sawSomi balik dari melaka...

gambar-gambar dari SEk850i...geram dengan diri sendiri sebab bateri kamera kong...dah caj sama malam satu hari...baru ambik 2 keping gambar dah bateri empty...geram tahap maksimum!!!

inilah birthday gegirl...annur[maryam] dan auni....
dsc03421
alamak...tak nampak muka auni

dsc03422
auni

dsc03435
orang jauh...zana dan batrice...papa batrice kat bawah...

dsc03428
entah apa yang mereka mengumpat kan kan kan? hehehehehehe

dsc03439
sana satu group lagi...yang diketuai puan linda...hehehehehe

dsc034271
azie...friendly...n sangat slim...macam mana dia keep badan kan?

dsc03431
ghazi...mood kurang elok, tapi diusik masih lagi nak senyum....

dsc03432
batrice...kesian asyik kena gomol dengan sawsomi...

bebe punya mood agak baik...so, tak ada laaa melekat macam gam uhu dengan i...dan mau dengan orang lain...senang mummy dia nak mengumpat sana sini...

dsc03430
zana dan bebe

dsc03426
sue dan bebe

dsc03423
bebe duduk di sebelah gegirl azie menikmati kuih yang berwarna merah...sedap ooo

dsc03425
bermain dengan budak-budak pula..

dsc03419

dsc03444
terima kasih penganjur kerana sudi menjemput kami....

4 comments:

  1. aik..oli pun pegi?x jd balik sepang ke?ct nk pegi gak besday maryam tp mata ni x nmpk sgt klo drive memlm..hubby lak x der..ermm..klo hubby ada mmg ct dpt menghavockan diri ngn korang ha..zana pun siap ada tu..rugi oo ct x dpt dtg..

    ReplyDelete
  2. waaa bestnye berparti... ramainye kawan2 best2 hihihi..

    ReplyDelete
  3. huhuhu ade jgk gbr ghazi tgh sengih ye! mmg mgamuk oo itu bdk..sian org rmi ..kna dgr teriakan si jantan garau..huhuhu..tp bile dukung dek papa asha..die snyappp aje..ehehehe..asha budak baik! sume die kisss..rinduuuuu la nk dpt kiss lg!!!

    ReplyDelete
  4. Oli, sekali lg kita jumpa kan masa besday maryam & auni...
    Sukalah dgn asha tu....makin cute dia...dan nmpk makin temban sikit :-)

    ReplyDelete