Wednesday, April 29, 2009

Birthday Makan

Terapi terbaik ialah makan!!!
Walaupun hati i sedih, i tetap ada mood nak makan...makan merupakan hobi i no.1!!! Diikuti hobi i yang no.2 ialah DIET!!!!

sawsomi belanja i makan di Saisaki...memandangkan dah setahun lebih kami tak makan kat sana...[setiap kali kekenyangan sampai tak boleh nak jalan, i pasti akan merungut tak baloi sebab makan tak banyak...tapi kena bayar banyak]
img_0105

memandangkan menyambut birthday i...so, kenalah ada muka i...[dah lama i tak tempek muka i kat blog...semakin tak ada keberanian sebab terasa diri semakin comel!!! larik sebelum kena tumit dari mimi]
img_0133

img_0135
bebe yang request nak sandar kat bahu i n nak i buat peace...

img_0144
kami...teringin nak tambah seorang lagi bebe...ni birthday wish ke?

3 comments:

  1. Oli, happy besday to you...

    Semoga pnjg umur & dimurahkan rezeki....wah! nak tambah bebe ek...dialu-alukan....hehehehe

    ReplyDelete
  2. semoga apa yg di hajati akan tercapai i pon doa kan oli cepat2 dpt k!!! amin...

    ReplyDelete
  3. happy belated bday to oli. sorry lmbt wish : )
    elok sgt lah bday wish oli tu. asha pun dh n masuk 2thn kan? lps dia cukup 2thn nanti, silalah mulakan projek anda. hahahaha!!!

    ReplyDelete