Thursday, April 9, 2009

Cakap pasal makan-makan

Sekarang waktu lunch...disebabkan i kong kang kong kang dah dekat 2 minggu...maka hari ni i tak ada selera nak lunch...i pi beli roti...dan pi kedai ubat cina beli racun batuk...sensei tu suggest i makan pill...dia cakap sangat berkesan...i ikut aje laaa...

sekarang ni i tengah makan roti boy dan sambil buat entry makan...nak main sikit psiko...supaya roti yang i makan tu boleh tukar jadi rasa chicken rice ataupun dimsum ataupun Buttered Prawn...magik kan?!!!

'Nasi Ayam Hailam Damansara Utama @ Ampang Point'

Sabtu lepas...kita orang dinner kat nama restoran seperti tertera di atas dan gambar restoran seperti di bawah!!!

130720081014
gambar ni credit to kal El

img_0033
ini 'beak zam gei' i (dipanggil Steamed chicken kot)

img_0032
jangan ingat i dera bebe makan nasi kosong...sebenarnya dalam nasi ada carik-carik ayam...tapi dia kunyah-kunyah pastu dia uweii keluar...dia hanya suka makan nasi kosong...

setakat ni i masih belum jumpa chicken rice terutamanya Steamed chicken yang betul betul menepati tekak i...kalau u all ada termakan nasi ayam yang sedap, tolong kasi tau sama i ya!!!!!

2 comments:

  1. irfan pun makan nasi dia je..tak nak makan ayam nye

    ReplyDelete
  2. laa kita pun selalu la jugak lepakkat ns ayam hailam situ...
    ada satu lagi, kalo ole tau, food court kat ampang point atas tuh, ada satu stall nasi ayam.

    For me, ns ayam kat food court ampang point tu is much better than ns ayam hailam tuh. Fad pun a big fan of ns ayam jugak... :P

    ReplyDelete