Thursday, April 30, 2009

esok cuti tak tau nak buat apa!

cuti 1 hari...
tapi ada beratus-ratus perancangan dalam otak ...

Planning nak pi tengok nenek, nak bawa nenek pi makan dimsum[sukar untuk dilaksanakan tanpa bantuan mimi]
Planning nak pi PD [somi paksa i pi]
Planning nak translate komik [terajin pula bila time tak kerja]
Planning nak kemas rumah [cancel sebab tiba-tiba rasa malas]
Planning nak tidur puas-puas [ pelik tau bila tak kerja tak rasa mengantuk]

nak buat ni
nak buat tu
semua perancangan tergantung!!!
akhirnya, haram satu benda tak dibuat!!!!

1 comment:

  1. waaa bestnye nak pi pd saya bercadang tengah bulan 5 baru nak pi tue pun kalau jadi.. saya esok nak rajin wat nasi lemak n rajin tido boleh x gitu hihihi

    ReplyDelete