Wednesday, April 8, 2009

Kanasai punya colleugue

stupid
bodoh
lembap
tak guna
kanasai
idiot

berhenti la lu!!!
jangan kerja lagi
menyusahkan i aje!!

dah berkurun lama bagi text komik kat u...
lagi 2 hari deadline
hari ni baru u nak minta text balik...
apa kata text dulu yang i bagi tak boleh buka...
kenapa masa tu tak nak cakap masa text tu tak boleh buka?

bodoh
stupid
kanasai betul!!!
bagi lu makan shit i baru tau kot!!!!

hanya tau nak ikut suka hati sendiri...
design benda yang macam shit
tapi perasan macam design sendiri tu lawa dunia no.1
shit laaaa
cermin laa dulu muka awak tu
design yang macam shit tu...

celakak betoi
kena buat kerja 2 kali!!!!

celaka punya orang!!!

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

geram 200 %!!!!!!!!!!

2 comments:

  1. wahh..!
    sabar oli..
    sabar..

    tp nani dpt rasakan bara kemarahan oli itu..!
    takutnya.


    sabar mummy....

    ReplyDelete
  2. aiyooo.....sabar oli
    tp me pun nak tumpang kutuk itu org...
    bodoh tul kan......he he he he
    kasi kick sikit kapla dia oli......
    susahkan org saja

    ReplyDelete