Wednesday, April 15, 2009

Kenapa nak buli i?

Dah tau i ni buta IT...then masih nak menyusahkan i?

Photobucket

pagi ni i nak update blog...nak buat new post...seperti biasa i bukalah 'add new'...

tapi cukup hairan....page ni macam dah lain...rupa-rupanya icon icon untuk upload gambar dalam post dah tak ada...dah pergi mana icon-icon tu...then macam mana i nak upload gambar?

i mana tau cara lain nak upload gambar lagi...so, kang ni terpaksa buat 2 kali kerja lor...kena upload masuk dulu photobucket, pastu baru copy code html dan paste masuk ke sini...

tak guna betul...nak 'preview' post sebelum 'publish' pun dah tak boleh...

halooo...apa masalah dengan lu? Pagi-pagi sudah mau cari gaduh meh?

No comments:

Post a Comment