Tuesday, April 28, 2009

Laju ajer!!!

[ini adalah entry auto publish]

Ahad ada kenduri arwah atok kat rumah cik yam[makcik sawSomi sebelah mak] kat kampung sepang...itu pun 2 in 1...kenduri arwah husband cik yam dan arwah atok!!!
img_0030

lepas makan, meeting...
img_0062

sangat miracle...muka-muka yang jarang balik kampung tiba-tiba muncul di kampung...

mestilah...

bukan setakat kenduri arwah yang dijalankan...semua orang tertumpu pada agenda yang lebih penting...

ni laaa agenda yang ditunggu-tunggukan...lepas bahagi tolak...setiap anak dapat 2k++...
img_00651

bahagian arwah mak sawSomi dikongsi 3 orang adik beradik somi...
img_0067
lepas tolak duit nak kenduri arwah[adik beradik kongsi duit(hak mak diorang juga) untuk buat kenduri arwah dan kasi 50 ringgit kat makcik sarah diorang yang sebatang kara...ada balance 5 ratus ringgit...

sekian terima kasih!!! Laporan khas dari kepochi[sebab langsung tak ada kena mengena dengan i] sawsawlady dan pada masa yang sama juga mempunyai nama glamour oli ataupun nama sebenarnya ialah pon pon dan kadang-kadang kakak iparnya confius antara nor aliah lee dengan kepochi ni lalu memanggilnya Vee[kalau ada saudara mara yang terbaca, tolong jangan panggil i Vee lagi...i tak suka yang juga sama maksud dengan benci...i tak tau nak buat macam mana setiap kali u all panggil Vee, nak jawap bukan tak jawap kang i pula dikategorikan kurang ajar...i bukan Nor aliah Lee...OK!!![kenapa tiba-tiba emotional] panggillah i belacan ke, ikan bilis ke, sayur masin ke pun tak apa[kenapa bubuh nama yang kurang standard, sepatutnya bubuh nama samaran berlian kan...] Sekali lagi, Sekian terima kasih!!!

2 comments:

  1. bestnye dapat duit.. hai Vee saya memanggil dgn manjanye.. lariksssss 1000m takut oli kejar kakakaka

    ReplyDelete
  2. Cemana Oli boleh smp ke Vee ?????

    sangat jauhhh hokeyyy .. kekeke
    derang perasan you artis kot Oli ..

    ReplyDelete