Tuesday, April 21, 2009

Meat Roll Jadi Meat Ball

gagal laaa masakan i semalam tu...

sepatutnya macam ni...
img_3618
kredit to ohbin

tapi i punya macam ni...
img_0069

Punca kegagalan : i tersalah beli kulit. kulit tu bukannya untuk dijadikan kulit...so, kulit tu agak tebal...dah lama masak...isi masih lagi tak masak...

dah tak ada semangat dan tenaga lagi...somi tolong buatkan bulat-bulat dan masak...
img_0077
dah jadi macam cucuk kodok pula....

walaupun tak jadi bentuk yang macam di gambar atas...kesedapan tu masih ada!!!somi puji sedap!!! bangga sekejap!!!

4 comments:

  1. oli, saya pernah mkn benda ni. tp yg vegetarian punya lah. kalau nak mkn yg beef/chicken mcm susah sikit kan?

    ReplyDelete
  2. janji masyukk tekak tewww.. ekeke

    ReplyDelete
  3. ohhh sedap nyer oli pandai u buat tau...
    i mmg suka mkn nih yummy yummy!!!
    apa2 pon try lagik ok practise make perfect :D

    ReplyDelete
  4. hi oli rajin nyer u buat nihh
    nampak sedap lor... i love to eat this yummy yummy!!!
    take ur time oli 1st selalu mcm tak jadik je but if
    selalu oli wat sure jadik apa2 yg penting sedap masok gak perut kan hehehe...
    practise make perfect :D

    ReplyDelete