Thursday, April 30, 2009

my nenek

my ahma kang ni dok dengan my uncle[anak laki dia]...mereka ni satu family aliluyah...so mereka tengah pujuk ahma i yang berusia 80 lebih ni ikut mereka aliluyah...

stupid meh
stay at ur house
makan minum u punya
then
must follow u aliluyah...

orang tua ni tak mau aliluyah, so asyik dok menangis tak mau dok sana...kesian ahma

ahma said, kalau my father tak past away, dia tak payah merempat macam sekarang ni...aduh!!! sedihnya!!!!

dah discuss dengan my brother...nak bawa ahma go back as stay with my mama, stay with us...tak boleh biarkan orang tua ni asyik menangis aje...
walaupun my papa sudah tak ada, tapi papa son and daughter masih ada...masih mampu nak jaga ahma...dont worry ahma...

3 comments:

  1. siannnnyerr kannns.. salam hari pekerja akak saw itteww

    ReplyDelete
  2. hmm teringat kat arwah atuk kita...

    ReplyDelete
  3. salaam oli... thanks for reading my blog this far. zz akan private kan my blog starting today. i'm gonna add u in my list. so i hope ur intention is pure, and u'll be my fren not enemy k? just 1 permintaan, everytime u drop by my blog, for each entry, can u leave komen, 1 word pun takpe, just so i know u still follow my blog k? thanks much! *much love*

    ReplyDelete