Thursday, April 30, 2009

@nak kepada anak mak angkat

img_00021

img_0001
sangat comel...tak macam muka bapa dan muka maknya...
entah nama apa? sebab dok dengar mereka panggil manja, kejap-kejap panggil kakak...rasanya nama dania kot!!! ..

sabtu lepas, i dan bebe naik lrt, then tukar komuter, then naik teksi ke rumah mak angkat yang kat PJ...

saja saja...suka suka...sebab dah lama tak pi sana...lepas kejadian duit raya kot...so, anak mak angkat, si intan tu dah call tanya kenapa lama tak pi rumah, dia cakap mak angkat rindu kat kita orang...then minggu lepas dia sms lagi bagi tau 15 ogos dan 16 ogos ada kenduri doa selamat dan menyambut puasa, then the second day potong kek...anak dia umur 1 tahun...

nanti dah dekat-dekat dengan tarikh tu, kena pandai-pandai pi hulur duit sikit...intan dah cakap 'adik beradik pakat buat kenduri'...i pun sebaghagian daripada adik beradik maaaa....

No comments:

Post a Comment