Saturday, April 11, 2009

ok or not?

OK or tak OK this new layout?
dari petang sampai tengah malam i dok cari layout yang bersesuaian untuk blog i...
memang banyak tapi tak boleh dipakai...
contohnya yang myblogblog terlalu besar kat sidebar sehingga lindung text entry...ataupun semua widget tak boleh dipakai...

yang ini i suka sangat...
tapi masalahnya pula ialah semua tok nenek mak nenek punya link tak ada...kesimpulannya tak boleh tambah widget lor!!!
kedua-dua sidebar kelihatan sangat kosong...nak tambah benda kena pakai itu apa CSS....manalah i tau semua tu...i try dan test juga letak beberapa benda seperti gambar bebe, counting visitor tu...nampak pelik pula...tulah tak berani nak bubuh benda lain lagi....
namun, disebabkan i terlalu suka layout ni...i pakai juga...

lagi pun link-link kat blog ni hanya perhiasan aje...link-link kat i love my bebe yang penting...my blog list, follower semua kat situ...kalau pak google remove sekali lagi...i pasti akan balas dendam...i akan buat lagi 10 blogspot...20...30...40...50...

oklah kan layout ni kan kan kan kan!!!!

2 comments:

  1. oli, nie pun ok gark
    tapi zana suka yg lama tu...sweet jer
    maybe coz' ada bunga2 kan...he he he

    ReplyDelete