Friday, April 10, 2009

orang senang buat kerja gila!!!

oliole : tadi i cari ex somi kat facebook
oliole : ada lor
oliole : macam nak add aje
oliole : tapi takut pula nanti somi dan dia contact balik
oliole : celakak punya jari
oliole : celakak punya otak
oliole : kenapa nak pi search
kikkkiks: mana
kikkkiks: mana
kikkkiks: nk tgk!!!
oliole : (icon menangis)
oliole : sakit hati ooooo
oliole : boleh tak i send meesage kat dia
oliole : hi....masih ingat kat i...
oliole : pernah seketika u kan rampas boyfren i ?
kikkkiks: u tak dgr cmner gf sir maki hamun i
oliole : i call dia sekali
oliole : i cakap dengan dia
kikkkiks: nk tgk!
oliole : ambil laaa kalau u suka
oliole : banyak sporting kan
oliole : hati hati macam kena potong dengan pisau
oliole : yang baju hijau tu kot
oliole : i hanya ingat dia pernah pakai spek

You have sent 1 photo to kikkkiks.
s678378322_5999.jpg

kikkkiks: kot?
oliole : betul
kikkkiks: kening mcm sin chan je
oliole : kalau somi dengan dia
oliole : boleh dapat bebe yang macam ni comel tak?
oliole : (icon muka malu)
oliole : (icon muka tension sambil tarik rambut sendiri)
oliole : sudah gila
oliole : ataupun terlalu senang
oliole : (icon muka tension tarik rambut)
oliole : dok kisah kisah pasal ex pula
kikkkiks: tak lawa
kikkkiks: mcm sin chan
kikkkiks: kecik2 comel
kikkkiks: bila besar mcm nk bg penampar je
kikkkiks: jgn risau
kikkkiks: bebe plg cun
kikkkiks: takde sape bole lawan
kikkkiks: walaupun kening u tk mcm sin chan
kikkkiks: u tetap membe i paling lawa
kikkkiks: no 2
kikkkiks: lepas i
kikkkiks: jgn bgtau meimei
oliole : heheheheheh
kikkkiks: nnti dia kecik hati
kikkkiks: (icon shhhh)
oliole : i nak copy paste ym ni
kikkkiks: (icon geleng kepala)
oliole : nak kasi mei mei baca
oliole : lalalalalalalala

selepas beberapa minit....


kikkkiks: (icon muka marah)
kikkkiks: (icon muka marah)
kikkkiks: oklah
kikkkiks: oklah
kikkkiks: meimei dgn ahfoon dua2 no 2
kikkkiks: meimei dgn ahfoon dua2 no 2 < copy ini sama !
kikkkiks: meimei dgn ahfoon dua2 no 2 < copy ini sama !


oliole : kenapa nak kisah lagi kan
oliole : kenapa tak boleh nak lupakan semua ni
oliole : lepaskan semua yang lepas kan
kikkkiks: tak bole
kikkkiks: buat2 bole bolehlah
kikkkiks: tp mmg tak bole
oliole : kan
kikkkiks: tak payah cuba
oliole : kan
oliole : kan
kikkkiks: mmg tak bole
oliole : i memang dah cuba sedaya upaya nak lupakan semua yang lepas
oliole : tapi tak boleh
oliole : kadang-kadang benda ni sendiri timbul naik
oliole : i nak jaga apa yang i miliki dengan baik-baiknya
oliole : i tak mau lagi fikir yang lepas
oliole : kalau i fikir lagi
oliole : u tumit i ya!
kikkkiks: taknak
kikkkiks: tumit i smpan utk sir
oliole : (icon senyum yang nampak gigi)

No comments:

Post a Comment