Wednesday, April 29, 2009

rindu

i dah cakap hari ni i nak post 20 entry...kalau tak suka baca, jangan baca...jangan dok sibuk nak cakap i makan gaji buta, gaji i tak halal [ apa lu tau...i tengah save gambar...internet sangat slow...i dengan sabar menunggu gambar tu loading...setiap page kena refresh sekurang-kurangnya 2-3 kali...apa lu tau? lu tau nak cakap wa aje...apa yang lu dengki dengki kat wa? wa tak ada duit...wa tak cantik...wa cuma ada bebe yang sangat comel di pandangan i dan somi yang handsome di pandangan i (kalau nak muntah, cepat lari ke bilik air)]

hari ni somi dah balik ke melaka...semalam dia cuti demi bini busuk dia...tiba-tiba rindu pula kat somi...
img_00431
somi dan baby girl sepupu somi...tulah punca kami nak tambah bebe lagi...[tak dapat pi bali...buat anak lagi bagus]

Bila somi ada di depan mata, asyik dok cari kesalahannya, sikit kesalahan pun tak boleh...asyik mau gaduh aje...Bila somi dah balik, tiba-tiba rindu pula...rindukan kasih dan sayang somi...[hati i masih lemah dengan kejutan yang imigresen kasi i sempena i 31 tahun, tulah i perlukan big big hug dr somi]

2 comments:

  1. ada i kata u makan gaji buta? x de x de... ada i dengki kat u? x de x de... terasa i coz asyik tekan u punya blog dari tadi cam gak laa i x de kerja... kan kan kan so now i melarikan diri 1000m supaya org x nampai i x de kerja dok ngadap blog oli sepanjang hari hahahaha

    eh dah nak wat baby? okey wat senaman selalu yer di waktu malam kakakaka

    ReplyDelete
  2. owh server yg lembabs yer... patutlah linn nak bukak blog sndirk pun berjamm baru terbukak...

    yerlah kak kalu jauh rindukan.... kalu dekat lak ada jer tak kena...........

    ReplyDelete