Wednesday, April 15, 2009

Saja tengok-tengok untuk syiok sendiri

i ada tanam niat nak beli katil bujang untuk bebe memandangkan dia pun dah semakin besar panjang...katil queen tu dah tak mampu lagi berhimpit 3 orang...menganggu mesra alam mummy dan daddynya...hehehehehe
(padan muka kang dah beli dia tak mau tidur...masa tu mesti kecewa sehingga mau hantuk kepala sendiri kat tilam)

6a00d8341c501653ef00e553d2091f8834-800wi
i like...

petra-toddler-bed
yang ni pun i like sangat

6919799d26213df4ef40fd9qe2
yang ni macam tidur dalam kotak...

kemudian search pula yang ikea...
huhuhuhuhuhu...nyaris tercekik air bila tengok harganya...
cats
RM729...sangat suka dengan yang ni...tapi harganya pula mahal...bagi i dah mahal lor...

cats2
RM649

cats1
RM499

cats3
katil no.4 RM449

nampak gayanya beli katil bujang yang biasa-biasa aje laaa...tapi masalahnya katil bujang tu terlalu tinggi bagi budak 2-3 tahun lor...takut bebe main terjun katil pula...

entah bila nak pi survey kat kedai pula? buat sementara waktu ni biarlah bebe berhimpit kat bawah ketiak dulu...hubby kena berkorban tidur atas toto lor...

2 comments:

  1. wah...cantik2 katil nyer...
    hu hu hu...zana tengok harga pun rasa nak tercekik sama oli...mahalnyer lah

    batrice zana belikan katil bujang jugak oli...
    xde tinggi sangat...and tilam pun x beli yg tebal sgt...yg sedang2 jer...
    ok ler...so far dia xde jatuh pun...

    takpe oli...slow2 praktis bebe tido sendiri...
    nanti dia ok...cam batrice now...
    kita ajak tido sama pun dah x mau
    dia nak tido katil dia jugak...
    tp kami still share bilik lagi...cuma katil jer pisah...he he he

    ReplyDelete
  2. ho..ho..mmg suami selalu kena berkorban tidur atas toto..ka..ka..
    izzah tido dalam cot dia dalam bilik kami.. tapi kadang2 bila dia demam i angkat dia letak sebelah i...so husband kena terjun kati lor!

    ReplyDelete